Kategorier
Bilförsäljning

När bilfirman säger “vi köper din bil i Göteborg”

Det kan innebära mycket arbete att sälja sin bil. Så när Erik hittade en bilfirma som proklamerade “vi köper din bil i Göteborg” kontaktade han dem direkt.

Erik var i stort behov av en ny bil. Den han hade nu skulle inte vara tillräcklig när det nya tillskottet till familjen skulle komma. Den lilla sportbilen hade inte plats för den barnvagn som skulle göra livet lättare för familjen. Att göra sig av med sin ögonsten var inte något han såg fram emot men livet behövde gå vidare.

Erik var säljchef och tidpunkten för bilförsäljning kunde inte ha varit sämre. Han visste av tidigare erfarenhet att det krävdes en hel del för att sälja sin bil och han ville vara säker på att han fick ett bra pris och att bilen kom till rätt ställe. Så kom han att tänka på en bilfirma han passerade varje dag.

Vi köper din bil i Göteborg

Det hade hängt en banderoll utanför firman där det stod ”vi köper din bil i Göteborg”. Nu hade hans nyfikenhet väckts och trots att han inte hade tid googlade han på bilfirmor i området. Företaget han tänkt på kom upp som första val och han började att läsa. Det här lät riktigt intressant.

Dagen därpå åkte han dit. Erik trodde inte att han skulle sälja sin bil där för ett bra pris men var nyfiken. När svaret kom gapade han av förvåning. Priset var lite under det han själv hade tänkt. Men sålde han, behövde han inte lägga ner någon energi på försäljning för egen del. Innan han beslutade sig skulle han höra med sambon Amanda, men nog var han intresserad.